Werkwijze KZC 2018-06-29T14:39:50+00:00

Werkwijze

Samen op weg

Werkwijze

Wanneer u behoefte heeft aan zorg , hulp of ondersteuning , kunt u zich telefonisch , per e-mail of online aanmelden bij KZC. Na dat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak met u in te plannen.

Deze afspraak kan zowel bij u thuis of bij ons op kantoor plaatsvinden.

Tijdens deze afspraak houden wij gezamenlijk een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij gezamenlijk naar uw wensen en behoeften. Ons doel is om duidelijkheid voor u en voor ons te scheppen.

Bestaande Indicatie
Indien u al een geldige/bestaande indicatie heeft kunnen we gezamenlijk een zorgplan opstellen waarin uw wensen en behoeften bepalend zijn. Vervolgens wordt er een zorgovereenkomst met u opgemaakt. Hierin worden heldere afspraken ingevuld en ondertekend.

Hierna gaan wij over tot het leveren van de benodigde zorg.

Geen indicatie
Als tijdens de intake blijkt dat u nog geen indicatie heeft zullen wij deze aanvragen voor de zorg of de hulp die u nodig heeft bij desbetreffende instanties. Dit kan de gemeente zijn ( deze aanvraag dient door cliënt zelf gedaan te worden ) of de wijkverpleegkundige.
Indien de gemeente of wijkverpleegkundige vindt dat u in aanmerking komt voor de zorg , starten wij met het opstellen van het zorgplan en de zorgovereenkomst.

Hierna wordt ook de daadwerkelijke zorg geleverd.

Maak een afspraak

Neem contact op en maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

PLAN EEN AFSPRAAK