Missie & Visie 2018-06-29T14:39:31+00:00

Missie & Visie

We hebben onze doelen in het vizier.

Missie

Bij K.Z.C. willen wij graag dat alle cliënten tevreden zijn over de zorg- en dienstverlening. Dit willen we doen door zorg te leveren met hart en ziel. Dit geeft ons voldoening. Daarom zeggen wij als K.Z.C. dan ook “ Maak uw zorg onze zorg“. Binnen K.Z.C. hebben wij als missie dat wij onderscheidende zorg willen leveren, zorg die cliënten en verwijzers elkaar aanbevelen, zorg die alle betrokken instanties vertrouwen geeft en medewerkers trots laat zijn op het feit dat zij onderdeel / ambassadeur zijn van een organisatie die klantgerichte en professionele zorg verleent.

Visie

K.Z.C. streeft naar het optimaal en professioneel voorzien in de zorgbehoefte van cliënten.

De dienst- en zorgverlening gaat gepaard met kwaliteit, transparantie en het voldoen aan de wensen en behoeften van de zorgvrager door het leveren van maatwerk, afhankelijk van de indicatie die cliënt heeft.

Wij zijn een instelling die zorg biedt voor iedereen die zorg nodig heeft, jong of oud, autochtoon of multicultureel, chronisch of tijdelijk ziek, lichamelijk of geestelijk beperkt of gehandicapt. Essentieel is het leveren van zorg op maat.

We kijken naar wat een cliënt zelf wel en niet kan en ondersteunen hem of haar hierbij. Hierdoor zorgen wij ervoor dat cliënten in staat zijn tot op hoge leeftijd het leven dat zij wensen zoveel mogelijk zelfstandig kunnen voortzetten.

De volgende kernbegrippen zijn dan ook essentieel voor K.Z.C.:

  • Kwaliteit

  • Maatwerk

  • Flexibiliteit

  • Transparantie / Open communicatie

Maak een afspraak

Neem contact op en maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

PLAN EEN AFSPRAAK